Persoonlijke coachtrajecten

Heb jij eigenlijk alles voor elkaar en snap je niet dat je niet dolgelukkig bent?

Je bent druk. Genoeg te doen, veel afspraken, een hoop te regelen. Eigenlijk wil je iets anders, zit je niet helemaal lekker in je vel en zou je dolgraag aan de slag gaan met waar je echt goed in bent.

Je wilt verandering. Je hebt behoefte aan nieuwe energie. Je voelt je niet meer thuis in je eigen leven. Je hebt een hekel aan sleur en heb nu aandacht voor jezelf nodig. Je wilt bewuste keuzes maken in plaats van geleefd worden door de waan van de dag. Je wilt gelukkiger zijn! En wel nu!

Je voelt aan alles dat je hulp nodig hebt. Een stok achter de deur, iemand die je niet kent om je gedachten te structureren. Zonder oordeel en ongevraagd advies. Maar je ziet het niet zitten om ergens op een bank te gaan liggen of veel tijd kwijt te zijn.

Ik herken dat en weet hoe dat is! Ook ik heb de afgelopen jaren flinke keuzes moeten en willen maken om het beste uit mezelf te kunnen halen. Lees hier meer over mijn verhaal.

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.”

Michael Josephson

Wat zeg je van een coach met online en offline mogelijkheden? Die je belt of naar jou toekomt. Die als geen ander weet hoe lastig het is om verschillende rollen te combineren en daar flexibel mee om te gaan.

Studio Blinck richt zich op jou en jouw omgeving. Luistert naar wat je ECHT zegt en ECHT nodig hebt. Kijkt naar jouw omgeving en wat deze verraadt overhoe het met jouw gaat. Want meestal luister je zelf niet tussen je woorden door, kijk je niet objectief en ben jij je dus niet bewust van je wensen en behoeften. Zet jij vandaag de eerste stap naar uitblincken?

Waar wil jij beter in worden?

 • Keuzes maken met ook achteraf een goed gevoel
 • Uitstralen wie je werkelijk ben
 • Accepteren dat je goed ben zoals je ben
 • Genieten van de mooie dingen van het leven
 • Focussen op de dingen die er echt toe doen

Past jouw vraag niet goed in het bovenstaande? Geen probleem! Neem contact met me op zodat we jouw wensen en opties kunnen bespreken in een (vrijblijvende) proefsessie.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met Chantal

Twijfel je ergens over? Heb je een concrete vraag aan mij? Wil je me eerst eens persoonlijk spreken?

Speciaal voor jou bied ik deze mogelijkheid! Plan eenvoudig een gratis oriëntatiegesprek in en leg me jouw uitdaging voor! Of het nu gaat over coaching, een van mijn trainingen of de 5-elementenleer. Ik praat je met genoegen bij.

Hoe werkt het?

Een coachtraject bestaat uit de volgende stappen:

 • Stap 1

  Het start met een proefsessie van ongeveer 30 minuten. In deze sessie kun jij al je vragen stellen en wordt de resterende tijd gebruikt voor een eerste coaching. Zo heb je meteen een indruk van het echte werk.

 • Stap 2

  Jij kiest of je verder wilt.

 • Stap 3

  Yes! Je hebt een krachtige keuze gemaakt om door te gaan! Jij krijgt toegang tot de Academie voor Uitblinckers en kunt direct aan de slag! In deze fase staan formuleren van scherpe doelen, inplannen afspraken en overige praktische zaken centraal.

 • Stap 4

  De sessies vinden plaats. In de sessies wordt gebruik gemaakt van oefeningen, beweging, visualisaties. Tussentijds is voldoende ruimte om stil te staan bij de vorderingen en of het verloopt volgens verwachting.

 • Stap 5

  Afronding. In de laatste sessie wordt tijd vrijgemaakt om terug te kijken, trots te zijn op de gemaakte stappen en een plan te formuleren voor de toekomst zonder coach.

Wat kost het?

Een coachtraject duurt gemiddeld 6 uur verdeeld over 4 of 6 sessies. De kosten voor een traject van 6 uur zijn € 900,-* inclusief BTW**.

Dit is inclusief:

 • 6 uur persoonlijke coaching van Chantal
 • Onbeperkte toegang tot De Academie voor Uitblinckers met verdiepend materiaal om in je eigen tijd nog meer te halen uit deze coaching

*hierbij wordt uitgegaan van volledige online / telefonische coaching. Eventuele reistijd en reiskosten komen bovenop dit bedrag.

 • "Chantal is een heel fijn mens waarbij je je meteen op je gemak voelt. Super, dat de mogelijkheid er is om in je eigen omgeving ‘aan jezelf te werken’. Chantal heeft me weer op weg geholpen, ik heb er veel aan gehad."

  Ingrid
 • "De online sessies met Chantal zorgden ervoor dat ik en mijn partner op een andere manier de discussie aangingen, resulterend in meer begrip voor elkaar en voor wat we belangrijk in onze relatie en ons huis vinden."

  Shirley
  Shirley