Binnenkort online: Online training – Vind jouw droombaan

De online training waarmee jij zelf stappen gaat zetten om jouw droombaan te vinden!

Misschien is een volledig 1-op-1 traject voor jou teveel, te groot of te duur en wil je wel zelf aan de slag. Goed nieuws: dat kan binnenkort!

In deze tijd is er veel onzeker. Jij vraagt je af of jouw baan nog wel bij je past. Of je wilt een volgende stap zetten, maar heb geen idee in welke richting. Misschien ben je je baan en/of klanten krijtgeraakt. Dit kan je erg onrustig maken. Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Zo werk je zelf aan jouw toekomst en inzetbaarheid.

In deze training komen de beste inzichten en acties aan bod die ik normaal gesproken in 1-op-1 loopbaantrajecten gebruik.

Het grote verschil is alleen dat je zelf, in je eigen tijd en tempo aan de slag gaat en de kosten een stuk lager liggen daardoor. Zie deze training dan ook echt als een cadeautje aan jezelf. Ga er open in, pak alles aan en geef het een kans!

De training bestaat uit in totaal 5 modules en 16 lessen die jou verder gaan helpen op weg naar die droombaan! De filmpjes, oefeningen en werkbladen heb ik speciaal voor je gemaakt omdat ik geloof dat je écht zelf al flinke stappen kunt zetten. De verwachting is dat de training begin juni live gaat.

Wil je op de hoogte blijven en als eerste een mail krijgen als je training live is? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

28-a