NIEUW: Online training – Vind jouw droombaan

De online training waarmee jij zelf stappen gaat zetten om jouw droombaan te vinden!

Misschien is een volledig 1-op-1 traject voor jou teveel, te groot of te duur en wil je wel zelf aan de slag. Goed nieuws: dat kan vanaf nu!

Jij vraagt je af of jouw baan nog wel bij je past. Of je wilt een volgende stap zetten, maar heb geen idee in welke richting. Misschien ben je je baan en/of klanten krijtgeraakt en wil je je niet ‘zomaar’ in de volgende opdracht storten. Dit kan je erg onrustig maken. Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Zo werk je zelf aan jouw toekomst en inzetbaarheid.

In deze splinternieuwe training komen de ‘best practices’ aan bod uit 1-op-1 loopbaantrajecten!

Het grote verschil is alleen dat je zelf, in je eigen tijd en tempo aan de slag gaat en de kosten een stuk lager liggen daardoor. Zie deze training dan ook echt als een cadeautje aan jezelf. Ga er open in, pak alles aan en geef het een kans!

De training bestaat uit in totaal 5 modules en 15 lessen die jou verder gaan helpen op weg naar die droombaan! De filmpjes, oefeningen en werkbladen heb ik speciaal voor je gemaakt omdat ik geloof dat je écht zelf al flinke stappen kunt zetten.

Wil je meer weten? Schrijf je in voor de volgende oriëntatie presentatie.

Liever vandaag al aan de slag? Goed bezig! Na inschrijving kunt je meteen starten met module 1.

Nu tijdelijk voor de introductieprijs van € 297   voor € 97,-!