Binnenkort beschikbaar: Online training

Vol trots kan ik vertellen dat ik hard aan het werk ben met de ontwikkeling van een online training!

De exacte naam is nog niet bekend, de exacte startdatum ook niet. Wel weet ik wat mijn droom achter deze training is!

Ik droom van een online training die veel mensen gaat helpen met het als een huis neerzetten van hun basis. Zodat zij kunnen genieten van het leven, doen waar zij in uitblinken en ook weer van betekenis kunnen zijn voor anderen.

In deze training combineer ik alles wat ik ben en wat ik weet met elkaar. Wijsheden en ervaring vanuit mijn ervaring als economische psycholoog, coach en Feng Shui expert. Met een dosis luchtigheid, creativiteit, daadkracht en perfectionisme. Deze training leert jou straks stappen zetten.

Wil je op de hoogte blijven? Laat het me weten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.