‘NL leert door’-regeling: gratis ontwikkeladvies t.w.v. € 700

Update 2 december:

Het maximaal aantal gesubsidieerde plekken is op. Het aanvragen van deze trajecten is niet meer mogelijk op dit moment. 

 

Bij Studio Blinck! ben je aan hét juiste adres om gebruik te maken van de tijdelijke ‘NL leert door’-regeling. 

Vraag jij je af of je baan nog wel bij je past? Wil je een volgende stap zetten, maar heb je geen idee in welke richting? Ben je niet zeker van je baan? In deze tijd is er veel onzeker en verandert er veel op werkgebied. Dit kan je erg onrustig maken.

Herkenbaar? Ik kan je nu tijdelijk op weg helpen zonder dat het jou geld hoeft te kosten! Lees hieronder wat de ‘NL leert door’-regeling precies inhoudt, voor wie deze bedoeld is, hoe het traject er uit ziet en hoe je je kunt aanmelden.

Wat is de ‘NL leert door’regeling? 

De ‘NL leert door’–regeling is een initiatief van de overheid. Het geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hun kansen op de arbeidsmarkt en hoe zij zich kunnen ontwikkelen. De eerste subsidie was ‘vol’ binnen één maand op, de tweede ronde in ruim 1 dag.

Voor wie? 

De ‘NL leert door’subsidie is beschikbaar voor iedereen in Nederland tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Of je nu een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of op zoek bent naar werk maakt niets uit.

Hoe ziet dit traject eruit? 

Het ‘NL leert door’-ontwikkeltraject bestaat uit een paar simpele stappen:

 • Stap 1

  Jij meldt je aan via het contactformulier hieronder. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

 • Stap 2

  We voeren een (online of telefonisch) kennismakingsgesprek van 30 minuten. Wil je starten? Ik zet je op de lijst van voorinschrijvingen.

 • Stap 3

  Ik ga jouw aanmelding registreren. Ik kan je niet garanderen dat er voor iedereen plaats is, ik ga wel mijn uiterste best doen uiteraard!

 • Stap 4

  Yes, je mag beginnen! Je vult (online) een arbeidsmarktscan in. Je wordt in totaal 4 uur door mij gecoacht. In (regio) Waalwijk of online.

 • Stap 5

  Afronding. Met een ontwikkelplan op zak en met nieuwe inzichten over wat je nu ècht leuk vindt om te doen.

Wat is de deadline voor aanmelding?

Ook deze tweede keer liepen de inschrijvingen heel snel. In ongeveer een dag waren 55.000 plekken vergeven. Het is dus op dit moment niet meer mogelijk je aan te melden voor dit gesubsidieerde traject.

Wat wordt van jou verwacht? 

Heb je een plekje bemachtigd? Heel veel succes en plezier met jouw ontwikkeltraject! Ben je (net) te laat? Er zijn via je werkgever vaak mogelijkheden om gecoacht te worden of om een coach in te schakelen. Schrijf je ook zeker in voor mijn nieuwsbrief. Ik ben bezig met een nieuw online en offline loopbaantraject dat begin 2021 live gaat! Van inzicht naar actie!

Wie weet tot snel!

Groetjes, Chantal Coomans-Koks

Chantal Coomans is internationaal gecertificeerd en geaccrediteerd coach. Zij is aangesloten bij de Internationale Coaching Federatie (ICF). Chantal houdt zich dan ook aan de internationale ethische code van de ICF.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.