6 weeks Mentaal fit-programma

Baal jij ervan dat je je doelen steeds niet bereikt? Of bereik je ze wel maar kost het je veel te veel negatieve energie? Bij Studio Blinck ben je aan het juiste adres om Mentaal fit te worden en te werken aan jouw Positieve Intelligentie.

 • Vind je jezelf vaak niet goed genoeg?
 • Vind je het moeilijk om fouten te maken?
 • Is keuzes maken voor jou een uitdaging?
 • Durf je niet te gaan voor je dromen?
 • Ben je bang om uit je comfort zone te stappen?

Voor al dit soort vragen kun je terecht bij Studio Blinck. Ook als je vanuit je werkgever een persoonlijk ontwikkelbudget hebt zijn hier genoeg mogelijkheden voor. Vraag onderaan deze pagina een gratis strategiegesprek aan of schrijf je meteen in voor het programma!

“Sportschool voor je brein!”

Wat is het?

In het Mentaal fit-programma ga je aan de slag met nieuwe gewoontes om een positieve mindset te hebben en te houden. Zo reken je af met jouw saboteurs en kun je pas écht uitblincken.

De meeste pogingen om dromen te bereiken en/of prestaties te verbeteren mislukken. Je ziet tijdelijk een verbetering, maar al snel val je terug in je oude gewoontes. Voor een blijvende verandering, een meer positieve, veerkrachtige mindset is meer nodig.

Net zoals je in de sportschool de spieren in je lijf traint en sterk houdt, heeft je brein heeft een fitnessprogramma nodig. Ook je mentale gezondheid en veerkracht is te trainen en heeft dagelijkse oefening nodig om fit te worden en te blijven. Dat is precies wat dit programma doet met je!

Dit programma is gebaseerd op het boek Positieve Intelligentie van Shirzad Chamine. Shirzad is voorzitter en CEO geweest van CTI, de grootste coach-trainingsorganisatie ter wereld. Shirzad heeft zelf honderden CEO’s en leiderschapsteams gecoacht en hij doceert aan Standford University.

Positieve intelligentie is een baanbrekende wetenschappelijke methode die de tijd dat je brein als je vriend fungeert meet en verbetert. De technieken en hulpmiddelen uit dit boek combineren inzichten vanuit neurowetenschappen, positieve psychologie, organisatiekunde en coaching. De methode is zo ontwikkeld dat het goed in te passen is in een druk leven.

Slechts twintig procent van de mensen en teams bereikt zijn ware potentie. Dat is erg weinig! Hoe kan dat? En hoe zorg je dat je die van jou wel bereikt?

Iedereen heeft belemmerende overtuigingen. Zie het als stemmetjes die je van alles wijsmaken de hele dag. Dat je niet goed genoeg bent. Dat je beter je best had moeten doen. Laat maar, het lukt toch niet. Herkenbaar? Je brein is niet alleen je beste vriend, maar kan ook je grootste vijand zijn. Goed nieuws: dat kan anders en is te trainen.

Met positieve intelligentie kun je je saboteurs effectief managen. Het vermindert het aantal keren dat je saboteurs je in hun greep hebben én als het dan een keer gebeurt (want je bent ook maar een mens en niet perfect) verkort het de hersteltijd. Alleen zo kom je op het punt van toekomstbestendige verbeteringen in prestaties én tevredenheid.

Hoe werkt het?

Een 6-weken durend Mentaal fit-programma via een handige app op je telefoon. Dit programma is inclusief: de eerste 8 hoofdstukken van het boek ‘Positive Intelligence’ van Shirzad Chamine als luisterboek, wekelijkse nieuwe lessen, dagelijkse oefening in de praktijk en persoonlijke ondersteuning.

Je kunt in je eigen tijd de lessen volgen en de oefeningen doen. Het programma bestaat uit de volgende stappen:

 • Stap 1

  Je zegt JA op dit programma en schrijf je in. De eerstvolgende zaterdag start jouw programma. Goed om te weten: de app en de lessen zijn in het Engels.

 • Stap 2

  Je ontvangt een mail van Studio Blinck met alle informatie om te starten.

 • Stap 3

  Je downloadt de app op je telefoon. Iedere week komen er nieuwe lessen vrij die je kunt beluisteren en dagelijks oefen je ongeveer 10 minuten.

 • Stap 4

  In week 2 en week 6 hebben we een online 1-op-1 gesprek van 30 minuten waarin je vragen kunt stellen.

 • Stap 5

  Na 6 weken stopt het Mentaal fit-programma. Je houdt nog 10 maanden toegang tot de app en alle lessen en oefeningen.

Ja, ik doe mee

“Ik ga in het Mentaal fit-programma aan de slag met nieuwe gewoontes om een positieve mindset te hebben en te houden. Zo reken ik af met mijn saboteurs.”

Meld je aan via het contactformulier hiernaast.

Tot snel.

Strategiegesprek

Veel mensen kiezen er ook voor om het programma zelf te doorlopen en aanvullend 4 tot 6 live coachsessies te plannen. Dit ondersteunt en verdiept jouw reis naar meer mentale fitness. Past dit nog beter bij jou? Plan dan een strategiegesprek in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Twijfel je ergens over? Heb je een concrete vraag aan mij? Wil je me eerst eens persoonlijk zien of spreken? 

Dat snap ik. Speciaal voor jou bied ik daarom twee (gratis en vrijblijvende) mogelijkheden aan: een online oriëntatiepresentatie of een gratis strategiegesprek in.

 • "Chantal is een heel fijn mens waarbij je je meteen op je gemak voelt. Super, dat de mogelijkheid er is om in je eigen omgeving ‘aan jezelf te werken’. Chantal heeft me weer op weg geholpen, ik heb er veel aan gehad."

  Ingrid
 • "De online sessies met Chantal zorgden ervoor dat ik en mijn partner op een andere manier de discussie aangingen, resulterend in meer begrip voor elkaar en voor wat we belangrijk in onze relatie en ons huis vinden."

  Shirley
  Shirley