fbpx

Loopbaancoaching

Ben jij op zoek naar een coach die jou helpt met het zoeken naar het juiste pad binnen jouw loopbaan? Bij Studio Blinck ben je aan het juiste adres voor een coachingstraject speciaal gericht op jouw carrière.

 • Loop je vast in je huidige baan?
 • Ben je op zoek naar een nieuwe baan maar lukt het niet?
 • Overweeg je een carrièreswitch maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken?
 • Heb je het idee dat je meer uit jezelf kunt halen dan je nu doet op je werk?
 • Wil je jouw eigen onderneming starten, maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Voor al dit soort vragen kun je terecht bij Studio Blinck. Doe mee met het ‘NL leert door’-traject of plan samen met mij een traject op maat. Ook als je vanuit je werkgever een coachingstraject mag gaan volgen zijn hier genoeg mogelijkheden voor. Vraag onderaan deze pagina een gratis strategiegesprek aan of schrijf je in voor de oriëntatiepresentatie en ontdek of loopbaancoaching iets voor jou is!

‘NL leert door’-regeling: gratis ontwikkeladvies t.w.v. € 700

Bij Studio Blinck! ben je aan hét juiste adres om gebruik te maken van de tijdelijke ‘NL leert door’-regeling. 

Vraag jij je af of je baan nog wel bij je past? Wil je een volgende stap zetten, maar heb je geen idee in welke richting? Ben je niet zeker van je baan? In deze tijd is er veel onzeker en verandert er veel op werkgebied. Dit kan je erg onrustig maken.

Herkenbaar? Ik kan je nu tijdelijk op weg helpen zonder dat het jou geld hoeft te kosten! Lees hieronder wat de ‘NL leert door’-regeling precies inhoudt, voor wie deze bedoeld is, hoe het traject er uit ziet en hoe je je kunt aanmelden.

Wat is de ‘NL leert door’regeling? 

De ‘NL leert door’–regeling is een initiatief van de overheid. Het geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hun kansen op de arbeidsmarkt en hoe zij zich kunnen ontwikkelen. De eerste subsidie was binnen één maand op. Gelukkig is er nieuws: per 1 december 2020 kunnen nieuwe trajecten starten! De voorinschrijving is nu al mogelijk.

Wil je na het ontwikkeltraject een opleiding volgen, dan zijn ook daar subsidiemogelijkheden voor. Meer details over die regeling volgen later dit jaar.

Voor wie? 

De ‘NL leert door’subsidie is beschikbaar voor iedereen in Nederland tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Of je nu een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of op zoek bent naar werk maakt niets uit.

Hoe ziet dit traject eruit? 

Het ‘NL leert door’-ontwikkeltraject bestaat uit een paar simpele stappen:

 • Stap 1

  Jij meldt je aan via het contactformulier hieronder. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

 • Stap 2

  We voeren een (online of telefonisch) kennismakingsgesprek van 30 minuten. Wil je starten? Ik zet je op de lijst van voorinschrijvingen.

 • Stap 3

  Op 1 december ga ik jouw aanmelding registreren. Ik kan je niet garanderen dat er voor iedereen plaats is, ik ga wel mijn uiterste best doen uiteraard!

 • Stap 4

  Yes, je mag beginnen! Je vult (online) een arbeidsmarktscan in. Je wordt in totaal 4 uur door mij gecoacht. In (regio) Waalwijk of online.

 • Stap 5

  Afronding. Met een ontwikkelplan op zak en met nieuwe inzichten over wat je nu ècht leuk vindt om te doen.

Wat is de deadline voor aanmelding?

De vorige keer liepen de inschrijvingen heel snel. Binnen een maand waren 20.000 plekken vergeven. Hoe sneller jij je voorinschrijving regelt, des te hoger sta je op de lijst. Zo simpel is het. Op 1 december begin ik bovenaan de lijst. Je hoort van me op 1 december. De 2×2 uur coaching kunnen we wel alvast inplannen voor december. Het kan maar gepland staan!

Wat wordt van jou verwacht? 

Je aanmelden! De aanvraag en afwikkeling van de subsidie regel ik namelijk voor jou. En uiteraard verwacht ik dat je je openstelt voor nieuwe inzichten en actief aan de slag gaat tussen de coachingsessies door. Van inzicht naar actie!

Wie weet tot snel!

Groetjes, Chantal Coomans-Koks

Chantal Coomans is internationaal gecertificeerd en geaccrediteerd coach. Zij is aangesloten bij de Internationale Coaching Federatie (ICF). Chantal houdt zich dan ook aan de internationale ethische code van de ICF.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Twijfel je ergens over? Heb je een concrete vraag aan mij? Wil je me eerst eens persoonlijk zien of spreken? Dat snap ik. Speciaal voor jou bied ik daarom twee (gratis en vrijblijvende) mogelijkheden aan: een online oriëntatiepresentatie of een gratis strategiegesprek in.

 • "Chantal is een heel fijn mens waarbij je je meteen op je gemak voelt. Super, dat de mogelijkheid er is om in je eigen omgeving ‘aan jezelf te werken’. Chantal heeft me weer op weg geholpen, ik heb er veel aan gehad."

  Ingrid
 • "De online sessies met Chantal zorgden ervoor dat ik en mijn partner op een andere manier de discussie aangingen, resulterend in meer begrip voor elkaar en voor wat we belangrijk in onze relatie en ons huis vinden."

  Shirley
  Shirley