Feng Shui

Feng Shui betekent letterlijk wind en water. Kennis die duizenden jaren oud is en is ontstaan in China. Alles draait hierbij om het in balans brengen van de energiestromen (chi) in jouw woon- en/of werkomgeving. Goede Feng Shui draagt bij aan een succesvol, gezond, gelukkig leven. En het mooie is: je hebt hier invloed op!

Jouw huis als spiegel

Laat mij je huis zien en ik vertel je waar jij in uitblinkt. Jouw huis weerspiegelt wie jij bent en hoe het met je gaat. De indeling, inrichting, kleuren, materialen en stijlen die jou aantrekken, vertellen ongelofelijk veel over jouw dromen en belemmeringen.
Mijn naam is Chantal en ik ben psycholoog, systemisch coach en Feng Shui expert. Jou leren uitblinken is mijn expertise. Het magische thuisgevoel is daarbij de basis. Jij bent jouw eigen thuisbasis, het uitgangspunt in alles. Pas als de basis op orde is, kun jij op eigen wijze uitblinken. Ik noem dit uitblincken. Uitblincken kun je leren. Bij Studio Blinck.

Jouw huis weerspiegelt wie jij bent en hoe het met je gaat. De indeling, inrichting, kleuren, materialen en stijlen die jou aantrekken, vertellen ongelofelijk veel over jouw dromen en belemmeringen. Feng Shui gaat uit van drie elementen die je welzijn of geluk beïnvloeden:

1. Jij. Wat je doet, onderneemt, de keuzes die je maakt, of je in beweging komt

2. Je omgeving, oftewel jouw systeem. In welke mate deze ondersteunend is aan jouw dromen en wensen. Hierin zitten zowel de mensen in je omgeving (familie, vrienden, collega’s) als je fysieke omgeving (leef- en werkomgeving)

3. Het niet-beïnvloedbare geluk. Of je nu gelooft in lot of toeval, we zijn het er vast over eens dat je niet alles in je leven onder controle hebt en kunt beïnvloeden precies zoals jij het wil

Op de eerste twee heb je invloed. Studio Blinck heeft zich gespecialiseerd in het op één lijn brengen van jou in jouw omgeving.

“Een holistisch, door Feng Shui geïnspireerd ontwerp, maakt de ruimte rustgevend, comfortabel, inspirerend en mooi.”

Wena Brussaard, Feng Shui Design Academy

Wat Studio Blinck in huis heeft

Feng Shui Consult, volledig online

 • Een uitgebreid intakegesprek van één uur (telefonisch of via Skype). Hierin worden de wensen, problemen en issues besproken.
 • Adviesrapport met daarin de uitkomsten van de analyse van de bewoners (max. 2), de binnenkant van het huis, het interieur en de omgeving van het huis, het exterieur inclusief moodboards en voorstel van (ver)plaatsing van meubels. Inclusief concrete (meer algemene) tips en een werkboek om zelf aan de slag te kunnen.
 • Een nabespreking van het adviesrapport van één uur (telefonisch of via Skype), met aandacht voor het maken van een concreet plan van aanpak om van het nieuwe inzicht naar actie te komen.

Wat kost het?

De kosten zijn € 900,- (inclusief BTW).

Feng Shui Consult met fysiek huisbezoek

 • Een intakegesprek (telefonisch of via Skype).
 • Huisbezoek van max. 2 uur: doen van alle metingen en observeren van de binnen- en buitenkant van de woning en om met de klant de wensen nader te bespreken.
 • Adviesrapport met daarin de uitkomsten van de analyse van de bewoners (max. 5), de binnenkant van het huis, het interieur en de omgeving van het huis, het exterieur inclusief moodboards en voorstel van (ver)plaatsing van meubels. Inclusief concrete tips en een werkboek om zelf aan de slag te kunnen.
 • Een nabespreking van het adviesrapport van één uur (telefonisch of via Skype), met aandacht voor het maken van een concreet plan van aanpak om van het nieuwe inzicht naar actie te komen.
 • Afhankelijk van de woonplaats zal ik aanvullende reistijd en reiskosten doorberekenen. Gerekend vanaf Waalwijk.

Wat kost het?

De kosten zijn € 1.497,- (inclusief BTW, exclusief reiskosten).

 • "Chantal luistert heel goed. Het ging echt helemaal over mijn huis en mijn ideeën. Dat zie je tegenwoordig zelden."

  Yolanda
  Yolanda
 • "Chantal bracht ons op ideeën waar we zelf niet snel op zouden komen. Door een aantal aanpassingen qua kleur en opstelling van meubels hebben we het gevoel dat alles in huis ineens 'klopt'."

  Shirley
  Shirley
 • "Wil je een omgeving inrichten die tot maximaal resultaat leidt? Bel Chantal, zonder enige twijfel de beste partner in uw project."

  Louise Kemps
  Louise Kemps Stach