“Mijn leven is prima, maar ik twijfel steeds vaker of ik prima wel goed genoeg vind.”

Je bent je baan kwijt geraakt.
Je maakt je zorgen over hoe lang jouw werkgever het nog volhoudt in deze gekke tijden.
Je hebt meer tijd gehad om na te denken over je werk, je ambities en waar je echt blij van wordt.
Je hebt geen (financiële) ruimte om een heel coachtraject te beginnen.
Je weet ook niet zeker of dat is wat je nodig hebt. Je vraagt je af waar je moet beginnen.

De conclusie is dat je niet blij bent. Doordat je al tijden je sociale contacten mist, valt het alleen maar meer op dat je te weinig energie haalt uit je werk. Maar wat dan wel? Een vraag waar je soms wakker van ligt. Je komt er alleen niet uit.

Herkenbaar? De afgelopen maanden heb ik rond de 50 mensen persoonlijk gecoacht die zitten met precies deze vragen. Dat geeft wel aan dat veel mensen zich afvragen wat nu écht bij ze past en worstelen met hun volgende stap.

Het inhuren van een coach is niet nodig om een start te maken. Dat kan je prima zelf en in je eigen tijd. Zonder veel gedoe. Daarom heb ik iets ontwikkeld om je te helpen vanuit huis en in je eigen tijd. Een driedaags programma waarin je de eerste stappen zelf leert zetten. Gratis en wel! Vanaf 22 maart ga ik je helpen met:

  • Het op orde brengen van de chaos in je hoofd.
  • Scherp zicht krijgen op wat jij écht leuk vindt (en wat ook écht niet 😉).
  • Dit vertalen naar randvoorwaarden voor jouw ideale baan en werkgever.
  • Het scherp verwoorden van jouw persoonlijke missie.
  • Het maken van een concreet actieplan waar je enthousiast van wordt.

Van inzicht naar actie! Op maandag, dinsdag en woensdag ontvang je van mij in jouw mailbox een mail met een link naar een concrete en leerzame video + een werkblad waarmee je zelf aan de slag gaat. Op donderdag 25 maart organiseer ik afsluitend een live webinar waarin ik vragen ga beantwoorden en je nog verder zal inspireren! Gratis, maar zeker niet voor niets! 

Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Meld je gratis aan via deze link en doe mee! Je ontvangt meteen een bevestiging in je mailbox. Van inzicht naar actie!