Suzanne aan het woord

Wie kan er nu beter en eerlijker vertellen over wat een coachtraject heeft opgeleverd en hoe het was om te werken met mij, dan iemand die het hoogstpersoonlijk heeft meegemaakt!

Lees mee met het verhaal van Suzanne:

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜?
Zeer positief. Je hebt me precies geholpen met de dingen waar ik tegenaan liep en onze klik vond ik heel prettig. Voordat ik startte met het traject was ik ongelukkig in mijn werk, maar had ik geen idee wat en hoe ik wat anders kon vinden.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ?
Ik weet nu wat mijn missie is en ik het beste werk kan doen waarbij ik bijdraag aan die missie. Kleine stapjes zijn ook vooruitgang. En heel praktisch; ik heb een brief en cv die ik na wat kleine aanpassingen kan inzetten voor iedere sollicitatie.

๐—ญ๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป? ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป?
Ja zeker, ik heb je al aanbevolen. ๐Ÿ™‚ Je hebt een gedegen (theoretische) achtergrond en de juiste vaardigheden om mensen te begeleiden. Je bent in staat om snel te schakelen en de sessie aan te passen aan de behoefte van het moment. Daarnaast ben je gewoon een heel fijn mens!

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜?
Ik vind het nog steeds jammer dat het traject is afgelopen, ook al heb ik mijn doel bereikt. Het was echt top om samen ietwat chaotische sessies te hebben, waarna ik toch altijd naar buiten liep met het gevoel dat we iets hadden bereikt of een goed plan hadden gemaakt om verder te komen. Onwijs bedankt!

Trots! ๐Ÿ™‚ Daar doe ik het voor en ik heb er met heel veel plezier aan bijgedragen.

Dankjewel Suzanne voor de mooie woorden.