DE BLOEMETJES BUITEN ZETTEN

Wat heerlijk. Dit weekend ga ik eens lekker de bloemetjes buiten zetten. Letterlijk 😉. Afgelopen weekend hebben we namelijk flink geploeterd in onze voor- en achtertuin.

Alle achtergebleven herfstblaadjes zijn nu echt weg, net als de planten die de winter niet hadden overleefd (en ook die we niet zo mooi vonden). De tuintafel staat weer op z’n zomerse plek en als bonus begint het zonnetje geregeld te schijnen. Dit geeft mij altijd zo’n voorjaarsgevoel!

Ook omdat ik volgende week jarig ben. Op de een of andere manier voelt dit altijd als een deadline. Want ja, stel dat het lekker weer is, dan wil je wel buiten kunnen zitten met de visite! En is het wel heeeeeel fijn als het er netjes uitziet.

Dus, dit weekend ga ik wat vrolijke plantjes kopen en de nu nog lege bloembakken opfleuren. Samen met mijn twee zoontjes zal het een gezellige boel worden…

Wil je ook aan de slag in je huis dit weekend? Vraag dan snel mijn 10 super simpele tips voor een fijner thuis die ik voor je op een rijtje hebt gezet! Zie link in bio. Fijn weekend allemaal!