Volledig en compleet Blinck in Business-traject

Vol trots kan ik vertellen dat ik hard aan het werk ben met de ontwikkeling van een online training! Gecombineerd met persoonlijke aandacht en coaching DE manier om een Uitblincker te worden.

Het volledige Blinck in Business-traject bestaat uit:

  • Een uitgebreid en persoonlijk (telefonisch) intakegesprek
  • Vier uur persoonlijke coaching met tussenpauzes van twee weken
  • Zodat jij volop tijd hebt om aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten en daadwerkelijk stappen gaat zetten
  • Toegang tot De Academie voor Uitblinckers en de verdiepende online training ‘Blinck in Business’. De lessen volg je in je eigen tijd en tempo. Jouw patronen en de elementen worden verder verdiept. Je leert blokkades overwinnen, teveel element-energie verzwakken, je krijgt les van experts, etc
  • Toegang tot besloten Facebookgroep voor steun en inspiratie

Dit unieke en complete traject past perfect bij ondernemers die NU flinke stappen vooruit willen zetten en het lef hebben dingen anders te gaan doen. Klik hier voor meer informatie.

In deze training combineer ik alles wat ik ben en wat ik weet met elkaar. Wijsheden en ervaring vanuit mijn ervaring als economische psycholoog, coach en Feng Shui expert. Met een dosis luchtigheid, creativiteit, daadkracht en perfectionisme.

Nog even geduld tot je je echt kunt registreren. Wil jij nu al zeker zijn van jouw plekje of meer informatie? Stuur me een bericht via de onderstaande knop en ik neem snel persoonlijk contact met je op.